top of page
 • Antje

Q&A with new team member Clara!


Meet Clara! Clara is sinds kort de shopmanager bij team Lily in Oostende! Daarom dachten wij dat het eens tijd werd voor een leuke Q&A zodat we haar beter leren kennen. ;) We shooten haar in haar nieuwe werkomgeving. Met haar oprechte lach & bubbly personality heeft ze alle kenmerken van een echte Lilyette.

1. Jouw drie favoriete plekjes in Oostende.

 • De witte bankjes aan het Kursaal. Om te genieten van de zonsondergang, om gewoon even tot rust te komen of om m’n broodje te eten over de middag.

 • De Belle Epoquewijk. We staan er vaak niet genoeg bij stil welke mooie gebouwen Oostende heeft. In deze wijk kan je elegante herenhuizen bewonderen. Ooit zou ik graag in eentje wonen.

 • ‘T staketsel. Zalig om even uit te waaien. Vast en zeker: knopen in je haar, zand tussen je tanden en de smaak van de zee. Als je dit leuk vindt, ben je een oostendenaar.

2. Attracties/bar/restaurant dat je zeker moet doen als je komt naar Oostende…

"De Kreta. Een grieks restaurant vlakbij Lily. Je zou er niet meteen binnenlopen, maar het is er wel om je vingers af te likken. Vooral de scampi maison is hemels! Van een ontbijt of lunch in de Sanseveria word ik zo gelukkig, dit is een bagel salon in het centrum van Oostende. Superleuke sfeer daar en beste chocoladetaart ooit! Een bezoekje waard."

3. Waarom woon je graag aan zee/in Oostende…

"Het is pas wanneer ik buiten Oostende kom, dat ik me realiseer hoe graag ik er woon. Met letterlijk 2 minuten van de zee, kan ik op ieder moment buiten komen en genieten van een dijk/strandwandeling."

4. Hoe kom je terecht bij Lily?

" Een vriendin stuurde me de link door. Meteen zond ik mijn sollicitatiebrief en ik sprong een gat in de lucht toen ik op sollicitatiegesprek mocht komen. Wie wil er nu niet in zo’n mooie winkel werken? Wel gevaarlijk voor mensen met een shop verslaving, ik dus!"

5. Hoe ziet een werkdag bij Lily er voor jou uit?

" Vaak ga ik te voet naar het werk, niets beter dan de frisse zeelucht in de ochtend. Samen zorgen we ervoor dat de winkel piekfijn in orde is voor de klantjes. Doorheen de dag probeer ik zoveel mogelijk mensen te helpen met de juiste maten, wat stijladvies en ik sla er hier en daar een babbeltje door. Wanneer de postbode langskomt met de leveringen, dragen we die naar boven (Jup! Ik hoef geen fitness meer ‘s avonds!). De leveringen verwerk ik zelf: ik zet de items in het systeem, maak labels en hang alles netjes in de stock. Oh, en ik mag ook me collecties gaan kiezen. Heel uiteenlopend! "

6. Waarom werk je graag bij Lily?

"De gevarieerde job waarbij je mensen stralend naar buiten ziet wandelen. Met een leuke, nieuwe outfit of gewoon een glimlach. "

7. Wat is een typische 'Clara-outfit'?

" Een doordeweekse outfit is als volgt: Mom jeans, bloesje en sneakers. Mààr ik hou wel van 'speciallekes'. Een gedurfde print of een limited edition sneaker, I like! "

8. Kies uit het lijstje!

 • ZONDAGOCHTEND of VRIJDAGAVOND: Vrijdagavond, vriendinnen en een wijntje = perfect combo.

 • KAT of HOND: Als ik echt moet kiezen, ga ik voor een hond. Maar eigenlijk ben ik niet zo’n dierenmens. Please don’t hate me ;)

 • ZOET of ZUUR: M’n collega’s weten het ondertussen al, er gaat geen dag voorbij zonder dessert!

 • ZOMER of WINTER: Beide! Ik vind het dan ook zalig om te skiën met het zonnetje op m’n gezicht.

 • CAPRISUN of CECEMEL: Ik was zo goed als verslaafd aan Caprisun.. gelukkig is die periode voorbij ;)

 • BIKINI of 'SKINNYDIPI': Bikini.

 • GARNALEN of MAATJES: Garnalen! Oh zo lekker. Het water loopt al in mn mond.

 • STIPJES of STREEPJES: Streepjes.

 • WECANDANCE of PUKKELPOP: WCD! Er is altijd wel iets te vinden bij Lily voor het thema.

 • BOOTJE VAREN of CHILLEN OP 'T STRAND: Bootje varen. Langer dan 10min nietsdoen hou ik niet vol. Geef mij maar actie!

746 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page