top of page
  • Foto van schrijverLILY - Life's Little Luxuries

Coffee Break with Charlotte!

Na onze eerste COFFEE BREAK met Frances is het tijd voor een tweede ronde met één van onze andere favoriete Lilyettes. Ze is er vanaf 'the very start' bij en draait nog altijd mee. Meet Charlotte! 27 jaar, ons allereerste LILY-model, girl boss van Créalier en een grote Lilylover!

Herinner je je nog de eerste shoot voor Lily?

"Hier heb ik even over moeten nadenken. Want we go way back hè!? :) Ik denk dat mijn allereerste opdracht een kleine modeshow was in de winkel zelf. Heel erg basic dus, maar hij is me wel bijgebleven!

Mijn eerste fotoshoot was ook in de winkel als ik het mij goed herinner! Samen met Ellen T. & Kelli plaatsten we een achtergrond vanachter in de winkel en creëerde we een leuke set met nog wat retro props zoals een bureau, een oude telefoon,... Ongelooflijk hoe dat kleine LILY'tje gegroeid is, bedenk ik me nu!"

wat is je all-time favoriete shoot bij LILY?

"Ik heb al heel erg veel leuke momenten gekend bij Lily en voel dat er nog heel veel leuke momenten gaan komen! :) Een keuze hieruit maken is dan ook bijzonder moeilijk... Toch denk ik dat mijn favoriete shoot plaats vond in Portugal. Super spannend was dit! De eerste grote buitenlandse shoot-trip, 5 dikke valiezen mee vol nieuwe collectie, vliegtuig in en uit, rondrijden met een volgeladen busje door Portugal,... Wat een heerlijke ervaring! En natuurlijk ook een enorme uitdaging, maar we zijn hier als team wel sterker uitgekomen. We leerden veel van elkaar, maar genoten ook veel van elkaar -en natuurlijk ook van het erg lekkere eten daar!- Bij LILY is een #teamworkmakesthedreamwork altijd wel op z'n plaats!"

er zijn ongetwijfeld nog interessante anekdotes die je ons kan vertellen? :)

"We hebben al heel leuke, grappige dingen meegemaakt tijdens de shoots... zoals het verjaardagsetentje dat we hielden voor Ellen in Parijs, het feit dat ik face-forward de straatstenen ben gaan testen in Parijs vlak voor het einde van de laatste campagne-beelden, het ijskoude water dat we trotseerden in de zee van Portugal (donsdekentjes included), de altijd vrolijke mascotte Elliot in Tourette-sur-Loup die maar al te graag met 'de inhoud van de koffers' speelde, rondlopen in de straten van Mechelen met de helft van de nieuwe collectie in onze armen, een ritje in een oldtimer tijdens één van de fotoshoots, de (stiekeme) politie-controle die we kregen in Amalfi, de italianen die nog nooit een bende vrouwen in hun dorp hebben geweten, de verzonnen pashokjes in de straten/daken van Portugal en Italië, etc... Mind - is - blown! Blije momenten, dat is zeker!"

jij bent ook een #girlboss, weten wij. vertel ons eens wat meer over Créalier?

"Op zich speelde ik niet eerder met het idee van zelfstandige te worden. Van opleiding ben ik oorspronkelijk fotograaf en hierna besloot ik ook nog een opleiding kleuteronderwijs te doen. Twee totaal verschillende dingen, maar dat moet kunnen, toch? :) Tijdens mijn laatste jaar kleuteronderwijs heb ik dan ook samengewerkt met het modemuseum in Antwerpen. Hierbij kon ik twee dingen combineren die ik het liefste deed -en nog altijd graag doe- namelijk visueel en creatief bezig zijn en dat samen met kinderen. Ik ontwierp tijdens de tentoonstelling van Dries Van Noten "beeldende dozen" die kinderen van de leeftijd 2,5 tem 6 konden meenemen in de tentoonstelling. Daarnaast gaf ik ook workshops voor kleuters in het atelier van het modemuseum.

Door deze samenwerking heb ik dan de kans gekregen om als zelfstandige te beginnen werken voor het modemuseum en vandaar kwam dus ook het idee van Créalier. Naast de workshops in het modemuseum, organiseer ik zelf ook creatieve ateliers voor verjaardagsfeestjes, bedrijfsevenementen enzovoort! :)"

Je bent dus erg creatief! Wat zijn je favoriete bezigheden in je vrije tijd?

" Ik was het typische kind met 1001 hobby's. You name it, I did it. Paardrijden, tennis, theater, volleybal, alle soorten dans, piano,... De ene al wat creatiever dan de andere. Zo hield ik er bv van om te schilderen en te tekenen. En dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds! Zo hebben mijn ouders nog steeds een schilderijtje bewaard dat ik maakte toen ik 7 jaar oud was, 20 jaar later wachten ze nog steeds op een vergroot exemplaar (haha). Misschien mijn volgende schilder-uitdaging? ;)

De andere hobby's zijn wat afgezwakt. Met mijn drukke werkschema dat nogal vaak varieert, is het niet altijd gemakkelijk om vaste 'hobby-dagen' te hebben. Maar natuurlijk heeft iedereen ontspanning nodig, right? Dus in mijn vrije tijd vertaalt zich dat nu naar een gezonde wandeling in de natuur, alleen of met vrienden. Samen golfen met mijn lief en vooral veel terrasjes in de zon met vrienden of familie! My circle is small, but the love is enormous!"

Beschrijf jouw persoonlijke stijl.

"Laat ons zeggen dat ik houd van "klassiek met een twist". Een kleine 40's touch zoals een subtiel parel accent, of een casual chic maatpak ga je zeker terugvinden in mijn kast!

Jouw favoriete LILY-item in je kast is...

"Ik heb al vele favorietjes gehad, maar ben al een jaar immens blij met mijn gouden muiltjes! Al neem ik sinds kort mijn nieuwe Gilda bag overal mee naartoe, en geloof het of niet... elke keer die mee buiten komt krijg ik complimentjes. Altijd mooi meegenomen natuurlijk! ;) "

bekijk hier het filmpje van de 'coffee break' met onze charlie.

647 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page