top of page
  • Antje

When in Ostend: must-visit hotspots!

Het lange weekend is in zicht en niets beter dan even uitwaaien aan 't zeetje toch? Wij lijsten even enkele nieuwe hotspots op voor jullie en spring ook zeker eens binnen bij Lily Oostende! ;)

hotel du parc

Marie-Joséplein 3

Kom je met de tram naar Oostende centrum? Dan kan je er niet naast kijken. Je stoot meteen op ons prachtig Parkhotel. Hun terras is een vaste waarde om van de zon (en people watching) te genieten. Leuk in een groepje, maar ook echt heerlijk om de dag rustig in je ééntje te starten.

>> Tip van Ellen D.

"Hotel du Parc opent om 8u30 en ik geniet er graag van de ontwakende stad met

zicht op het tramstation en de winkelstraat onderweg van huis naar Lily."

sanseveria

Wittenonnenstraat 36

Sanseveria brengt de New Yorkse bagels tot bij ons. Hier kom je voor gezelligheid en lekkers. Bij Sanseveria zit het hem in details. Bert’s bagelsalon wordt dan ook steevast als hotspot getipt in blogs en we begrijpen waarom.

>> Tip van Ellen D.

"Probeer ook eens een lekkere thee. Onze favorieten zijn de

Beatrix, Charles of Merkel. Voor ieder wat wils."

corman

Wittenonnenstraat 38

Goed gegeten bij Sanseveria? Passeer daarna eens bij Corman. Deze boekenhandel bestaat al sinds 1926 en is nog steeds een vaste waarde in Oostende waar je kan verdwalen in boeken. Door het gigantisch aanbod kan je makkelijk een uur doorbrengen in de rekken.

>> Tip van Ellen D.

"Nog op zoek naar een last-minute cadeau? Bij Corman vind je

altijd wel een goed cadeau. Voor jong & oud. "

baristas 75

Christinastraat 75

Voor een goede koffie moet je in de Christinastraat zijn. Het is er altijd gezellig druk. Het wordt moeilijk kiezen door een enorm uitgebreide keuze in koffie en thee. Geen zin in koffie? Niet getreurd, ze hebben ook wijn!

>> Tip van Ellen D.

"Baristas 75 heeft een zalig terras. De zomer is dan ook mijn

favoriete seizoen om bij Baristas een glaasje te drinken."

greenlover

Christinastraat 50

Zin om je living om te toveren tot urban jungle? Dan is dit het perfecte adres voor originele planten en goed advies met een grote glimlach. De winkel voorbij lopen is haast onmogelijk: door de gigantische cactussen op de stoep word je naar binnen gezogen!

>> Tip van Ellen D.

"De gedroogde bloemen bij Lily al gespot? Deze komen

steevast van Greenlover."

415 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page