top of page
  • Foto van schrijverLILY - Life's Little Luxuries

Tips & Tricks by our Siel


Of ze hielp je verder bij jouw zoektocht naar de perfecte outfit, of ze zei over-enthousiast 'hallo' toen je de winkel binnenkwam,... Ondertussen kennen jullie onze vrolijke Siel al wel! Al enkele jaren werkt ze bij ons als jobstudent en sinds kort startte ze ook haar eigen IG-profiel Siel & Shine op. Wat dat nu exact inhoudt en wat onze Siel nu eigenlijk drijft, dat lees je hier! Enjoy!

VERTEL EENS WAT MEER OVER SIEL & SHINE.

" Ik deed dit jaar - zoals ik het zelf omschrijf - een creatief jaar. Ik wou het liefst zoveel mogelijk leren over de dingen die mij interesseren, mijn passies en mij hier dan ook volledig in verdiepen en smijten. Make-up en hairstyling zijn er hier twee van. Ik besloot om een opleiding van beide te volgen. Na de opleiding vroeg ik me af wat ik hier nu zelf verder mee wou gaan doen. Eerst en vooral was het natuurlijk handig om mezelf ’s ochtends een frisse naturelle make-up te geven, maar al snel vroegen mensen me of ik hun make-up en haar zou kunnen doen voor feesten. Zo ontstond mijn IG-pagina Siel & Shine. Ik zie het als een platform met tips and tricks, dat ook ineens al mijn make-up jobs mooi weergeeft en dus ook eigenlijk een ideaal portfolio is! :) "

VANWAAR JE LIEFDE VOOR MAKE-UP & BEAUTY?

" Ik vind het zelf belangrijk om er verzorgd uit te zien. Zeker op van die baal-dagen -die we allemaal wel kennen-. Zo van die dagen waarop alles tegen zit, dan is het gewoon fijn om jezelf op te maken want hier voel je je automatisch beter door. Bovendien volgen er dan leuke complimentjes van vriendinnen of collega’s en dan ben je die baal-dag snel vergeten! Althans, zo was/is dit voor mij! :) Op die manier is die liefde eigenlijk ontstaan, heb ik me er meer in verdiept en blijft de liefde voor make-up groeien. "

WAT IS JE DAGELIJKSE MAKE-UP ROUTINE?

" Ik begin met mijn cc creme, deze past zich aan aan je huid voor een naturelle look. Deze neutraliseert ook de roodheid in je gezicht. De CC creme is lichter dan foundation, want persoonlijk vind ik foundation te zwaar om dagelijks te gebruiken. Daarna breng ik terug meer vorm in mijn gezicht door de contour en de highlight. Tenslotte kleur ik mijn wenkbrauwen bij, breng ik mascara aan en kies ik een bijpassende lippenstift. Et voila, een dagelijkse en frisse look. :) Ook een handige tip die ik kan meegeven: schaf jezelf een rose mist aan. Deze kan je door de dag zoveel sprayen als je zelf wilt. De mineralen in de mist zorgen ervoor dat je make-up even terug een boost krijgt. En werkt eigenlijk ook super verfrissend! Ik gebruik de Rose Mist van Skin 'n Tonic."

WAT IS JE FAVORIETE PRODUCT IN JE MAKE-UP TAS?

" De CC creme sowieso! Gewoon al door deze aan te brengen, heb je een frisse uitstraling, maar een goede mascara kan zeker ook niet ontbreken! :) Ik gebruik graag Hypnôse van Lancôme."

WELK PRODUCT ZIT STEEVAST IN JE HANDTAS?

" Er zit bijna altijd een lippenstift en mascara in mijn handtas. Deze kan je vaak gebruiken voor de nodige touch up na een lange dag."

WAT IS JE DAGELIJKSE SKINCARE ROUTINE?

" ’s Ochtends reinig ik mijn gezicht met water en gebruik ik graag de dag en nacht creme van cîme (daisy delight) om daarna mijn make-up aan te brengen. ’s Avonds doe ik eerst mijn make-up af met micellair water, daarna gebruik ik de Luispa van nuskin om alle resten eraf te halen. Deze borstel met automatische draaibewegingen zorgt voor een super zachte en propere huid. Als laatste gebruik ik de natural skincare van Rainpharma. Deze gebeurt in vier fases, maar kan ook uitgebreid worden naar zes. Zo zorg ik ervoor dat ik met een frisse en propere huid kan gaan slapen."

WELKE PRODUCTEN GEBRUIK JE OM JOUW PRACHTIGE KRULLENBOL TE TEMMEN?

"Ik gebruik uniqONE van Revlon tegen het pluizen van mijn haar en om het soepel en glanzend te houden. Ook gebruik ik de curl control van Keune om de krul in mijn haar te behouden en volume te creëren. Onlangs ontdekte ik ook Luscious Natural Hair Oil van House of Balm. Door mijn krullend haar heb ik ook eerder droog haar. Een haarolie/serum zorgt ervoor dat mijn haar wat meer gevoed wordt en dus ook minder droog is. Deze is trouwens te koop bij Lily! ;) "

WIJ HEBBEN SINDS KORT EEN NIEUW PARFUMMERK BIJ LILY. DAT HEB JE ONGETWIJFELD AL GEZIEN. WELKE IS JOUW FAVORIET?

" Oh, dat is een moeilijke keuze. Er zitten echt heel wat goeie geurtjes tussen. Maar als ik dan toch moet kiezen, is het de 103. De frisse geur doet me denken aan de lente, aan vakantie en aan een wandeling door een bloementuin. Heerlijk!!"

VUL AAN: MENSEN OPMAKEN VOOR MIJ IS...

" Een momentje van geluk. Zeker als de persoon uit de make-up stoel stapt, in de spiegel kijkt en nog harder begint te stralen dan ervoor. Ik vind het belangrijk dat mensen zich goed voelen in hun vel en stralen. Als ik iemand daarmee kan helpen, dan kan m'n dag niet meer stuk! :) "

WAAR ZIE JE SIEL & SHINE OVER 2 JAAR?

" Hmm, dat vind ik een moeilijke vraag! :) Ik hoop dat ik tegen dan veel mensen mag laten stralen op hun belangrijke dag -of zelfs op dagelijkse basis- en dat ik mensen echt kan helpen met de tips and tricks die ik geef. Dat zou ik al mooi vinden!"

LAST BUT NOT LEAST. GEEF ONS JE LEVENSMOTTO MEE!

"Rise and shine, Lieverds. Just rise and shine."

500 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page