top of page
  • Kelli

Kelli's Jetset Suitcase


MIJN JETSET KOFFER

What can I say…. Het is mijn guilty pleasure! Zowel voor mijn job bij LILY als privé, ben ik een 'very frequent traveler’. :) Mijn honger naar mooie, nieuwe plekjes en fijne bestemmingen is niet te stillen. Mijn koffer staat dus eigenlijk 24/7 klaar. Wat ik leerde in al die jaren van in- en uitpakken? Dat light packen makkelijker is dan je denkt. Team LILY vroeg me op shootreis naar Mallorca om even in mijn koffer te mogen snollen. Dus voilà: mijn fail-proof ‘jetset-koffer':15 kg, met outfits even geschikt om bergdorpjes te verkennen als om een jetset-party te crashen.

DE BASIS

I Stapeltje Neutrals I

Mijn stapeltje neutrals gaat àltijd mee. Niet alleen thuis, maar ook op vakantie zijn deze stuks key om alles makkelijk te combineren. Mooi gesneden tops in neutrale kleuren, een zachte sweater of knit, een jeansshort, een mooie vallende pantalon, en uiteraard een (of twee of drie) gestreepte items. Probeer geen 4 grijze t-shirts mee te nemen, maar kies je favoriet die qua snit makkelijk combineert met verschillende stuks. Wat basistukken betreft gaat kwaliteit boven alles. Selected Femme, Samsoe&Samsoe en Twist&tango zijn bij ons de go-to merken voor de perfecte basics!

I Wit I

Ik hou enorm van wit in de zomer en voor mij is het dé vakantiekleur. In mijn vakantiekoffer zit dus àltijd een witte jeansshort, een wit t-shirt, een wit los hemd en een witte jurk waar ik dat seizoen dol op ben. Met mijn voorliefde voor wit zocht ik al even naar hét perfecte witte badpak. Twist&Tango deliverde, en hoè! Dikker stofje, mooi decolleté, gewoon perfect!

I Slippers & Sneakers I

De enige schoenen die je eigenlijk nodig hebt op vakantie! Zoals je wat verder zult ontdekken, is mijn schoenen-fetisj het enige probleem in het ‘traveling light’ verhaal. Ik kan het dus niet énkel bij deze twee houden maar het is wel de basis. In mijn geval een paar lage, zwarte all-stars en teenslippers (een paar in een neutrale kleur, en een paar in een trendkleur)

le jus, of de saus

I The crazy pieces I

Op vakantie vind ik het heerlijk om dingen aan te trekken waar ik me thuis misschien minder mee op mijn gemak voel. Niets zo bevorderend voor je self esteem als een warme bries en een summer glow, toch? Ik kies altijd een 3tal ‘over the top’ stuks, coup-de-foudres van dat seizoen die ik wél slim kan combineren voor overdag en ’s avonds. Die éne jurk die al weken schreeuwt om gedragen te worden, neem ze mee! Op vakantie durven we allemaal net iets meer. Hoe gek ik ben op mijn neutrale basistukken, zo gek ben ik ook van mijn hele luide kledingstukken. En, én, én, I love it!!!!

I Het forever stuk I

Er is er eentje dat élke vakantie meegesleurd wordt, mijn zijden kimono die ik van mijn man kreeg heel wat verjaardagen terug. Ik draag hem op mijn badpak of bikini, als jurkje, of gecombineerd met short en t-shirt. Het is een van mijn meest dierbare dingen in de garderobe die dus al half de wereld mee is rondgesleurd!

I Zijde & Linnen I

Ik ben een efficiënte, slimme inpakker, maar geen beredeneerde inpakker. Zoals bij alles in mijn leven is ook het inpakken from the heart. Over kreuken en vlekken (wit, remember?) denk ik dus ook echt niet na. Zijde en linnen gaan gewoon mee. Vooral mijn zijden stuks zijn een essential wegens zàlig om te dragen op vakantie. Een hemd, een kaftan, een mooie jurk, een pantalon, … Stuks die ademen en vloeien en ‘vakantie’ schreeuwen. Mijn favorieten dit seizoen zijn allemaal van het Scandinavische merk Custommade. Beetje prijzig, maar de investering dubbel en dik waard!

de extras

De uitvinding van de eeuw? De e-reader! In plaats van the usual 6 boeken die ik meezeulde, gaat dus nu dat kleine ding mee en heb ik plaats voor mijn afwijking: accessoires. Tasjes, schoenen, juweeltjes, hoedjes waarmee ik outfits op vakantie graag afmaak. En, én, én, weet je wel? Minder boeken betekent ook: meer plaats voor fijne beauty-stuff. Op vakantie is het heerlijk om je huid wat extra te pamperen. Bij blos-shop.com - nog zo’n guilty pleasure - vind ik travel sizes van al mijn favoriete producten. Ik probeer me te beperken tot de essentials: een goede gezichtsolie, een rijke nachtcrème, 50+ zonnecrème en mijn favoriete zomerparfum van Tom Ford.

Happy Traveling! Kelli x

SHOP SOME OF THE ITEMS HERE:

The swimsuit is available next Sunday! We'll keep you posted! :)

1.108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page