top of page
  • Ellen T.

Meet Paulien!


MEET PAULIEN

Sinds een jaar versterkt Paulien ons team in Mechelen als jobstudent. Tijd dus voor een one-on-one gesprekje met deze chick! Over haar wereldreis, de festivals die ze afschuimt deze zomer en zoveel meer!

VERTEL EENS WAT MEER OVER JEZELF.

"Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan KU Leuven met een Master Bedrijfscommunicatie Engels en Frans. Dit jaar heb ik nog een verkort traject als Digital Performance Marketeer gevolgd om wat meer praktische kennis aan mijn theoretische diploma te koppelen. Momenteel ben ik 23 jaar en helemaal klaar om mijn grote droom na te jagen. Mijn vrienden zouden me denk ik omschrijven als een enthousiaste spring in't veld die weet wat ze wil. Ook zouden ze aanhalen dat ik geen ritme heb. Wat niet wilt zeggen dat ik me dat aantrek natuurlijk. ;)

HOE KOM JE TERECHT BIJ LILY?

"Uiteraard kende ik LILY al heel lang en kwam ik regelmatig wel eens langs om in de rekken te snollen. Uiteindelijk ben ik via Marlies, mijn vroegere chiroleidster, bij jullie terecht gekomen. Via haar kwam ik te weten dat jullie nog op zoek waren naar een studente om het team te versterken. En voila, here I am!

HOELANG WERK JE ONDERTUSSEN BIJ LILY?

"Begin September vorig jaar ben ik als jobstudent bij LILY begonnen. Dus ik "werk" hier nu net geen jaar. Ik zet werken hier tussen aanhalingstekens want geen enkele dag voelt hier als een werkdag. Bij mij zal je ook geen Monday-blues bespeuren. Ik ben hier graag en kom steeds met plezier! Mijn collega's zijn vrienden geworden en in dit team werken voelt een beetje aan als thuiskomen. "

OMSCHRIJF JOUW STIJL.

"Ik ga meestal voor een nonchalante, tikkeltje girly maar vooral stoere look met een lederen touch. Ik combineer ook al mijn outfits met sneakers, van een geklede broek tot een zwierig kleedje, past altijd wel onder alles vind ik. Je zal mij ook nooit de deur zien uitgaan zonder meerdere ringen aan mijn hand of verschillende kettingen rond mijn hals. En dan nog mijn voorliefde voor lederen handtassen. Slangen-en krokodillenprint (namaak uiteraard) dat is mijn zwakte! Ik heb zo wel drie handtassen van O My Bag in mijn kast pronken. "

JE FAVORIETE LILY-ITEM IN JE KAST IS...

"Een favoriet item kiezen uit mijn LILY-collectie is een moeilijke opgave! Kiezen is verliezen en ik ben daar absoluut niet goed in! ;) Als ik dan echt moet kiezen dan ik ga ik voor de Frida Mom Jeans van Selected Femme. Een losse, stoere jeans met een hoge taille! Een all-time favorite die passend is voor elke gelegenheid. Gecombineerd met een elegante blouse voor een werkdag in de winkel of samen met een losse T-shirt voor een avondje uit. Ik moet zelfs toegeven dat ik ze ondertussen in twee verschillende kleuren gekocht heb, oeps. "

HOE SPENDEER JIJ DE ZOMER?

"Deze zomer is het plan om vooral veel te werken en zo te sparen voor mijn grote droomreis. Hoewel sparen erg moeilijk is in zo een mooie kledingwinkels als LILY en EDIE, is dat toch wel de bedoeling. Verder heb ik nog enkele festivals gepland en ga ik graag met vrienden en vriendinnen weg of samen gezellig een avondje op café. Ik ben alleszins een bezige bij en zit niet graag stil! ;)"

WELKE FESTIVALS STAAN ER OP JE LIJSTJE DIT JAAR

EN WELKE HEB JE AL GEDAAN?

"Ik ben net gerecupereerd van een vierdaagse beleving op Rock Werchter. Volgende week staan er twee dagen Tomorrowland op de planning. Over enkele weken trek ik dan voor de tweede maal naar Thé Dansant met het thema Afrohouse. De Keyla Jumpsuit is dan wel een ideale outfit!"

WAT IS JOUW BESTE FESTIVAL-TIP?

"Een washandje en sneakers! Een washandje voor een klein wasje aan de voorziene lavabo's op de camping. Want geef toe niemand wil uren aanschuiven en betalen voor een douchebeurt van een paar minuten. Of ik toch niet! En sneakers, stellen die ooit teleur? Passend bij bijna elke weersverwachting en ook als beschermer tegen platgetrapte tenen."

VERTEL EENS WAT MEER OVER DIE DROOMREIS!

"Sinds ik 14 jaar was, had ik de grote droom om naar Australië te reizen en daar rond te trekken met de rugzak. Na vele jaren hard werken, ga ik eindelijk deze tienerdroom najagen. Mijn ideale reis bestaat uit avontuur en puur genieten! Ik houd ervan om de toerist uit te hangen en verschillende dingen te bezoeken. Ook lang zoeken naar een verlaten strandje of de tijd nemen om in kleine straatjes te zoeken naar dat ideale traditionele restaurantje, zijn voor mij activiteiten die niet mogen ontbreken op een vakantie. Dit heb ik van kleins af aan meegekregen van thuis. Bovendien wil ik graag zoveel mogelijk van het land/de streek gezien hebben alvorens ik terugkeer naar huis. Op deze reis hoop ik kennis te maken met andere culturen en veel nieuwe mensen te leren kennen met elk hun eigen verhaal. Bovendien hoop ik mezelf uit te dagen en nieuwe dingen te proberen. Zo staat bungeejumpen in Kaapstad zeker op mijn bucket list!"

WELKE LANDEN WIL JE ZEKER BEZOEKEN?

"Begin november vertrek ik samen met Siel naar Cambodja voor één maand. Samen zullen we aansluiten op een tiendaagse trip die eindigt in Phnom Penh. Het plan is om dan verder door te reizen naar Laos en vervolgens naar Bangkok. Nadien keert Siel terug huiswaarts en reis ik verder naar Bali waar ik de eerste week aan een surfkamp zal deelnemen. In Bali zal ik ook een duikcursus volgen tussen de manta's om mijn internationaal duikbrevet te behalen. Vervolgens staan er 7 weken Australië op de planning, daarna vlieg ik door naar Nieuw-Zeeland waar ik één maand de prachtige natuur zal verkennen. Ten slotte reis ik naar mijn laatste bestemming, Zuid-Afrika, waar ik nog twee weken zal verblijven met één van mijn beste vriendinnen, Jasmien. "

WAT NEEM JE ZEKER MEE?

"Hoewel ik met de rugzak zal rondtrekken en ik niet zoveel gewicht kan meenemen, zijn er toch wel een aantal essentials die zeker niet mogen ontbreken. Zo neem ik zeker de Kourtney Denim Skirt mee dat ik dan kan combineren met enkele basic T-shirts. Ook een lang kleedje voor avondwandelingen op het strand ga ik zeker wegsteken. Ook mijn snorkel en bijhorende zwembril mogen absoluut niet ontbreken! It's a never ending love story! Ik ben letterlijk en figuurlijk een waterman, zie je! Voor mij geen mooi aangelegd zwembad. Geef mij maar de zee en uren snorkelen tussen de rotsen en gekleurde visjes."

606 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page