top of page
  • Ellen T.

Social September!


Tijd voor een overzicht van al onze activiteiten in september! Het zijn er een hele boel, dus het leek ons handig om deze even voor jullie op te lijsten. Zijn jullie klaar voor onze Social September? Want wij kunnen niet meer wachten. :) Scroll even mee!

7 + 8 SEPT: END OF SUMMER SALE

_________

Eerst gaan we van start met een grote End of Summer Sale. Wat kan je je daarbij voorstellen? Denk aan kleine, schappelijke prijsjes en super zomerse stuks die je nog niet zo lang geleden in de winkel zag hangen. Gewoon langskomen en klaar is je zomer wardrobe voor volgend jaar!

MECHELEN: in de winkel - OLV-straat 120

OOSTENDE: op locatie - Madridstraat

11 SEPT: MODESHOW KURSAAL

_________

Tijdens de Ladies Night van het FFO (Film Festival Oostende) op 11/9 worden de deelnemers achteraf verwend met een modeshow. Aan de modeshow nemen wel 20 winkels deel waaronder wij ook natuurlijk! :) Tickets zijn verkrijgbaar via het FFO.

OOSTENDE: op locatie - Kursaal

14 + 15 SEPT: #MODEinOOSTENDE

_________

Ondertussen is dit event een vaste waarde geworden in het najaar van LILY. #MODEinOOSTENDE! Tijdens dit shopping weekend staat Oostende helemaal in het teken van Fashion. Dit jaar zetten Feeling en Toerisme Oostende de leukste shop-adresjes in de kijker en natuurlijk liggen wij ook op deze fashion-route!

Bij ons zal je je dit weekend zeker niet vervelen. Modeshows met een zuiders thema op een Secret Location, lekkere wijntjes geserveerd door Sabor d'O en als afkoeling frisse sapjes van Jusré, de voorstelling van onze nieuwe collectie,... En als je geluk hebt, loop je misschien wel Bent van Looy tegen het lijf! ;) Samen met Olga en Ella Leyers zijn zij het gezicht van deze #MODEinOOSTENDE-editie!

OOSTENDE: Hertstraat 5

PS: wil je er graag bij zijn tijdens onze modeshow op de Secret Location? Ga naar het facebook-event en schrijf je daar in!

26 SEPT: MODESHOW FW19

_________

Dit jaar doen we trouwens nog eens van modeshow! Wat mag je verwachten? De officiële voorstelling van onze nieuwe collectie, op een idyllische locatie, indian summer sfeertje, heerlijke hapjes en verfrissende drankjes en nog zo veel meer! Wil je er graag bij zijn? Houd dan onze social media en nieuwsbrieven in't oog voor meer info!

MECHELEN: op locatie - Zuiderbad Hofstade

5 + 6 OKT: WARM WELKOM WEEKEND

_________

In Mechelen wordt het najaar in gang gezet door het jaarlijkse Warm Welkom Weekend. Tijdens dit weekend stellen alle winkels hun nieuwe FW collectie voor en worden er leuke extra's voorzien voor de klant. Dit jaar valt dit ook samen met Dag van de Klant! Nog een extra reden om zeker te passeren dus! ;)

MECHELEN: in de winkel - OLV-straat 120

472 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page