top of page
  • Ellen D.

#MODEinOOSTENDE


" Elk jaar kijken we uit naar hét fashion-event in Oostende. Zoals altijd zijn we enthousiast en gaan we er helemaal voor. We willen jullie verrassen met nieuwe initiatieven. Even op een rij wat je kan verwachten bij Lily. Bekijk zeker ook het facebook-event van Mode in Oostende waar je kan volgen wat Feeling, Olga en Ella Leyers en Bent Van Looy nog voor je in petto hebben. Tot dan! "

FASHION SHOW

We stellen jullie onze Fall Winter collectie voor op een heel nieuwe locatie: een pand in de Madridstraat, om de hoek bij Lily. We werken samen met Sabor d’O die jullie in de watten legt met lekkers uit Spanje, ze brengen fantastische wijnen en hapjes mee.

€8 pp - drankje en hapje inbegrepen

Tickets koop je hier

JUSRE

We zorgen samen met Jusré voor de nodige vitamines tijdens dit shopping-weekend! Hun cold pressed juices zijn extreeeeeem lekker en gezond. Je kan ze het hele weekend proeven op ons Lily Terras en shoppers trakteren we er ook mee.

DIY BLOEMENKROON

Worden we niet allemaal vrolijk van bloemen? We gaan niet alleen voor de prints, maar ook voor the real deal op zaterdagavond. @ohglo Gillian leert in een workshop hoe je een bloemenkroon maakt, je neemt jouw knap exemplaar met najaarsbloemen mee naar huis en kan achteraf ook thuis aan de slag met de techniek. Gillian is naast freelance journaliste, ook een plantlover en actief bij initiatieven Foliage en Torenoogst.

STYLING SESSIONS

Reserveer op zondag jouw uurtje me-time. Mail Fran (fran.louwie@shoplily.be) en maak een gratis afspraak. Vermeld gerust waarnaar je op zoek bent: nieuwe look, outfit voor het werk of een groot feest op de planning? We’ve got you covered en nemen een uur de tijd voor je op zondag.

197 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page