top of page
  • Foto van schrijverLILY - Life's Little Luxuries

Meet Annelies: founder of Go As U.R


MEET ANNELIES

oprichtster van Go As U.R

VANWAAR HET IDEE GO AS U.R?

"Ik wou ondernemen op een duurzame manier met de nodige pit! De groene tijdsgeest omarmen zeg maar, maar in een kleurrijk pallet en strak design én via korte lijnen gericht op een actieve levensstijl. Géén uitgebreid beauty assortiment dus, maar een focus op essentiële must-haves die werken, géén uitgebreide kledinglijn maar een seizoens- en tijdloze collectie. Het resultaat is go as u.r, een range van vegan, natuurlijke

  1. huidverzorging op basis van probiotica waarmee je eenvoudig een volledig, effectief huidverzorgingsritueel in 5 stappen doorloopt,

  2. multi-functionele statement make-up in frisse kleurtjes,

  3. een comfortable, seizoenloze capsule van “sports” tot “active dress” in vloeiende vormen en met een krachtige look."

WAT ZIT ER ACHTER DE NAAM?

"Ik wou in mijn merk absoluut ook het ook idee van persoonlijke vrijheid, expressie verwerken, vandaar de naam keuze, go as u.r, zijn wie je bent!"

WAT IS DE NUMBER ONE REASON DAT ONZE LILYETTES ZOUDEN MOETEN INVESTEREN IN EEN LIPSTICK VAN JOU IPV EEN GOEDKOPERE UIT HET KRUIDVAT?

"Voor mij heeft alles wat fast is een negatieve bijklank, denk maar aan fast food, fast fashion,... Ik vind mezelf veel meer terug in minder maar hoogwaardiger producten én lokale merken met een gezicht. De lipsticks zijn mijn absolute favoriete make-up product en van veel mensen blijkbaar, zelfs vaak personen die allergisch zijn. De lipsticks werden in Italië gemaakt en zijn blends van biologische oliën, plantaardige wax en natuurlijke vitamine E waardoor ze ook je lippen voeden en beschermen. Door hun rijke pigmentatie houden ze enorm lang. Zoals alle make-up containers werd de verpakking van de lipsticks uit FSC karton vervaardigd, geen plastics!"

VERTEL EENS OVER HET SUPERMOOIE 'GIVING BACK' VERHAAL ACHTER JOUW MERK?

" Duurzaamheid gaat voor mij verder dan enkel het lokale aspect, keuze materialen, ingrediënten, verpakking,... Als onderneemster wilde ik ook een sociaal element in mijn merk verweven. Women empowerment vind ik zelf belangrijk en zo steunt go as u.r nu W4, een organisatie die staat voor wereldwijde steun aan meisjes en vrouwen door bijvoorbeeld microfinanciering en onderwijs. Ik vind het initiatief zo prachtig dat ik 7 van hun projecten heb geselecteerd die wel extra steun kunnen gebruiken. Per verkocht item gaat er 1 euro naar hen."

JE MAG MAAR 1 VAN JE PRODUCTEN MEENEMEN NAAR EEN ONBEWOOND EILAND...

" Dan kies is gezichtsverzorging en grijp ik graag terug naar de radiant protective mist. Het is gewoonweg een heerlijk en handig product voor wanneer je de hele dag op stap bent -of dus buiten zou vertoeven op een eiland ;-). Je krijgt er een instant hydratatie-boost van en door de probiotische formule bescherm je ook je huid tegen onder andere UV-stralingen.

Voor dit product heb ik een florale geur laten ontwikkelen met een fruitige top noot (geranium, roos, jasmijn) en een houtige basis (muskus, amber)."

OCHTENDRITUEEL? " Go As U.R step 1-2-3 qua beauty routine, sport én koffie! Step 1 moet ik misschien nog uitlichten want reinigen is zo essentieel in het behoud van een jonge, frisse huid: de gel-to-milk H2O-free cleanser. Ik ben erg trots op deze cleanser met kruidige accenten omdat deze ontwikkeld werd zonder één druppel water! Water is een schaars goed en we moeten er ons toch wel bewust van zijn dat water veelal hét hoofdingrediënt is in beauty producten. Het is dus een zeer voedende en rijke cleanser die ik elke morgen én avond gebruik. "

WAT MAAKT EEN VROUW: MOOIE MAKE-UP OF EEN KNALLENDE OUTFIT?

" Beide kunnen, een combi lijkt me misschien wel te veel ;-) Zolang ze ook

maar veel lacht!"

Ook benieuwd naar de producten van Go As U.R.? Hieronder zetten we ze even voor je op een rijtje.

Shop ze nu hier of in één van onze winkels! :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS: shop hieronder ook de favoriete LILY stuks van Annelies!

259 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page