top of page
  • Foto van schrijverLILY - Life's Little Luxuries

Meet Sandy our photographer


MEET SANDY

fotograaf & plant lover

Ze staat altijd achter de camera en zorgt voor de mooiste LILY shots. Deze keer was het haar beurt om een keertje voor de lens te kruipen. Meet Sandy, onze LILY fotograaf! Ze is een grote plant lover, een stiekeme film nerd en houdt ervan om op zaterdagochtend haar 'boodschapjes' te doen op de markt. We gingen bij haar langs op haar -te gezellig- appartement in Mechelen voor een leuke Q&A.

Benieuwd? Scroll away!

Hoe ontdekte je jouw passie voor fotografie?

Tijdens elk familiefeest werden er massa's foto's genomen door mijn mama, die liefde voor fotografie heb ik van haar meegekregen. En toen ik later modemagazine's begon te lezen, bladerde ik steeds meteen door naar de fotoshoots :) Na een tijdje had ik al een hele map vol met inspiratie. Toen ik rond mijn 16de een eigen camera kocht, kon het echte werk beginnen!

Hoe begon je bij Lily te werken?

Na mijn opleiding fotografie begon ik te zoeken naar werk. En aangezien ik in die tijd al een fervente Lilylover was, heb ik de moed bij elkaar geraapt en op een dag de winkel binnen gewandeld met de vraag of ze toevallig geen fotograaf konden gebruiken :)

Ik was ZO blij dat ze 'ja' zeiden!

Heb je een ultieme fotografie tip voor een beginnend fotograaf?

Oefenen! Je kan alleen maar beter worden als je heel veel oefent. Trommel vrienden op om model te staan, volg online cursussen of probeer eens een foto die je mooi vindt te recreëren.

Hoe zou je je stijl omschrijven?

Feminine 70's! Niet alleen de muziek uit die tijd is top, ook van de stijl ben ik grote fan.

Favoriet item in je kast?

Mijn nieuwe high waisted jeans van InWear met brede pijpen. Op en top 70's!

Wat is je favoriet seizoen in fashion?

Herfst!! Mijn collega's kijken me vreemd aan als ik tegen het eind van de zomer al begin te dromen van koude herfstdagen en dikke wollen truien :)

Prachtig interieur heb je ook! Vanwaar haal jij je inspiratie?

Ik volg veel Amerikaanse instagram accounts met warme, bohemien interieurs. In mijn appartement mix ik graag vintage spulletjes van mijn oma met moderne, lichte meubels. Aangevuld met véél planten uiteraard!

Wat zijn, naast fotografie, je passies?

Bij mij thuis staat er bijna altijd muziek op. Meestal folk of singer-songwriters, en soms ook iets steviger om eens goed op te dansen! Daarnaast ben ik ook gek van films. Niets gaat boven een gezellige movie night!

Hoe ziet jouw ideaal weekend eruit?

Zaterdagochtend naar de markt gaan en viskes eten bij Luc Vis. In de namiddag shoppen in Mechelen. En 's avonds naar de wijnbar met vriendinnen! Om dan zondag lang uit te slapen en een filmpje te zien :)

Plant lover, wat zijn jouw geheimen voor happy plants?

Een goed boek kopen over plantenverzorging! Als ik een nieuwe plant koop, zoek ik meteen even op hoe ik die best verzorg. Of vraag advies in de lokale plantenwinkel, die helpen je met veel plezier verder! En ze kunnen je ook aanraden welke plant het beste bij jou past.

Geïnspireerd door Sandy haar 'Americana' stijl? Shop haar favoriete items hier.

900 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page