top of page
  • Antje

Meet 3 Lilyettes // X-MAS edition


M E E T I N D I

O U R O P E R A T I O N A L M A N A G E R

SKIRT €119 - shop here

Waarom ik de outfit koos:

Ik zocht een combinatie die ik niet alleen voor de feestdagen kan aandoen, maar waarvan ik beide stuks nog apart kan door dragen. Voor datenight kan ik deze outfit nog eens in zijn geheel dragen, maar dan zou ik andere accenten toevoegen.

Het leukste aan Kerstmis:

Gezellig samenzijn met alle mensen die je graag ziet, en lekker eten uiteraard.

3 gifts:

-Voor mijn vriend: Pizza Cutter & Serving Board. - Koen kan enorm lekkere pizza's maken. Met de pizza cutter zijn de stukjes vanaf nu perfect gesneden. Het presenteert wat mooier, maar het blijft mannelijk.

-Voor mama: Me time kit van Mirin's Copenhagen. - Mama is volgende week getuige op mijn trouw. Een kit vol verwenproducten zal dus zeker van pas komen om haar helemaal klaar te stomen.

-Voor mezelf: Alice keyring let's go home. - Vanaf Kerst zitten Koen en ik in ons nieuw huis, iets waar ik enorm naar uitkijk! Een sleutelhanger met een heel toepasselijke tekst dus.

 

M E E T L I E N

S A L E S A S S I S T E N T O O S T E N D E

Waarom ik de outfit koos:

Velvet hangt nu overal in de winkelrekken. Het was even wennen maar ik ben toch verkocht. Ik ben ook erg fan van de donkergroene kleur. Zowel op vlak van kledij als interieur, grijp ik steeds naar donkergroene stuks. En last but not least, hij zit suuuuuper comfy! Perfect voor Kerstmis dus.

Het leukste aan Kerstmis:

Het samenzijn met familie is voor mij het belangrijkste. Ik ben een echt familiemens en dan is dit natuurlijk een perfecte avond om nog eens allemaal samen te zijn. Eten en drinken is er telkens opnieuw in overvloed. Dit zijn dan ook dé ingrediënten voor een geslaagde kerst.

3 gifts:

-Voor mijn vriend: Gin Lover Kit. - Sinds ik hem ken, drinken we om het weekend te vieren een goeie gin-tonic. Om er wat variatie in te brengen is dit wel een leuke toevoeging aan onze wekelijkse traditie. De verpakking maakt het ook echt af! Het marmer met de gouden accenten vind ik heel erg mooi.

-Voor mijn schoonzus: Estella Bartlett pouch navy. - Ze houdt erg veel van goede verzorgingsproducten en daarnaast draagt ze ook heel vaak mooie juwelen. In deze pouch kan ze dus al haar spulletjes kwijt. Ook de tekst die erop staat "live as you dream", maakt het geen doorsnee pouch en is leuk om te krijgen/geven.

-Voor mezelf: Boek Insta interieur by Anne-Catherine Gerets. - Binnenkort verhuis ik samen met mijn vriend. Ik kan dus wat handige tips and tricks gebruiken om mijn interieur te pimpen. Maar de vormgeving alleen al van het boek, nodigt uit om erin te bladeren.

 

M E E T A N T J E

O U R M A R K E T I N G A S S I S T E N T

Waarom ik de outfit koos:

De mouwen van de jurk zijn misschien wat uit mijn comfortzone, maar de kleur is bangelijk! 'The perfect party dress' moet vooral dansbaar zijn, en dat is zeker van toepassing op de "Ama Dress Port Royale". Ik draag zelden hakken, maar als ik er dan toch voor ga, grijp ik meteen naar een uniek paar.

Het leukste aan Kerstmis:

De gezellige sfeer in steden. Uren wandelen door super gezellige kerstmarktjes, dat is voor mij kerstgevoel ten top. Met een dikke sjaal en wanten genieten van een "jeneverke", daar zeg ik geen nee tegen. Of binnen onder een deken naar de sneeuw kijken, dat is ook de max.

3 gifts:

-Voor mijn vriend: Alex Men's Lounge Pants Grey Melange. - Michiel & ik hebben onze vaste 'seriekes', die we elke vrijdag inhalen. Daar hoort steevast een jogging bij. Voor hem en voor mij.

-Voor mijn mama: New York Christmas. - Al jaren proberen mama en ik een citytrip naar New York te plannen, maar het komt er niet van. Met dit boek komen we toch een stapje dichter, en zijn we met onze gedachten in 'The Big Apple'.

-Voor mezelf: Lucky Six Pence Necklace Gold Plated. - Ik was meteen verkocht door het merk Estella Bartlett. Zo veel mooie, fijne juweeltjes. De Lucky Six ketting heb ik meteen gekocht. Het juweeltje past bij alles en volgt de 'coin necklace trend'.

THE PARTY COLLECTION - shop here

GIFTS FOR HER - shop here

GIFTS FOR HIM - shop here

394 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page