top of page
  • Antje

LILY 8 JAAR | Q&A met Kelli

Q: Wat zijn 5 momenten die je nooit zal vergeten?

A:

- De allereerste openingsfeestjes - we deden er enkele. Diegenen die erbij waren, weten dat ze legendarisch waren. No more said...

- De rij wachtenden op zaterdag aan het kleine winkeltje om te komen shoppen. (de eerste LILY was zo klein - 12m3 - dat er maar 2 personen tegelijkertijd binnen konden.

- De verhuis naar ons grote pand na een half jaar en de komst van onze Art Director Ellen T. Zij is onze 'ancien' en erbij van in het begin.

- Zo goed als alle modeshows die we deden

- De zonnige middagen toen we nog tijd hadden om op het bankje voor de winkel te wachten op klanten. Boekje, wijntje, ... Die dagen zijn gepasseerd, de middagen vervangen door after-work biertjes op café.

Q: Wat is er nog steeds hetzelfde gebleven in die 8 jaar?

A: De opwinding van een nieuw seizoen.

Q: Wat is er net helemaal veranderd in 8 jaar?

A: Het team! van Johan en ik naar een team van ruim 10 collega's. En daarmee ook meteen de grote verantwoordelijkheid die we dragen. Het is geen mini-winkeltje meer, maar een bedrijf waar we ons bezig houden met verkoopcijfers, marges, people management, stockbeheer, ...

Q: Hoe is het om een bedrijf te runnen met je man en beste vriendin?

A: Johan en ik zijn een tandem. Zonder mij geen leuke ideeën of mooie collecties, zonder hem geen gezond bedrijf. LILY was van in het begin mijn gek idee, en hij heeft ervoor gezorgd dat het er ook effectief kwam. En zo is het nog steeds. Hij is en blijft mijn favoriete collega. Na 3 jaar is mijn bestie Ellen D er bij gekomen door ook een LILY in haar hometown Oostende te openen. We delen alledrie een no-nonsense attitude en dat maakt ons een #SuperTeam.

Q: Wat is je favoriete merk since day 1?

A: Onmogelijk te zeggen. Maar French Connection is er eentje dat we wel verkopen sinds dag 1 en de items die ik daarvan door de jaren heen verzamelde, zijn nog steeds favoriet

A TRIP DOWN MEMORY LANE

2010: waar het allemaal begon. In het kleinste pand van Mechelen. Toen we nog cupcakes verkochten & rare filters "in" waren.

2011: Verhuizen naar een nieuw pand aan de overkant.

2012: Modeshow & een snelle photoshoot in een pand vol antiek

2016: Teambuilding boogschieten voor team Oostende & Mechelen

2016 januari: Teambuilding in Parijs

2017 januari: Fotoshoot team Lily Oostende & Mechelen

De evolutie van ons logo!

268 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page