top of page
  • Antje

Why we love Des Petits Hauts

1. het verhaal

Katia was in een vorig leven een gedreven zakenvrouw in een heel stressy omgeving. Op een dag was ze het beu en nam ze ontslag. Het was tijd voor iets anders. Samen met haar zus besloot ze om een merk uitbrengen met de focus op mooie, kleine topjes: "Des Petits Hauts" dus. Ze gingen op zoek naar de zachtste, fijnste stoffen & kleuren die elke vrouw goed staan. Het begin verliep eerder stroef. Door een slechte fabrikant geraakten te eerste topjes zelfs niet over hun hoofd. Al snel vonden ze een betere fabrikant die in 1 maand prachtige topjes uitwerkte van topkwaliteit. En zo waren ze vertrokken.

- Katia aan het werk

2. huisstijl & prints

De "brand identity" bij Des Petits Hauts is tot in de puntjes uitgewerkt. Alle communicatie is perfect gedesignd & is steeds zeer herkenbaar. Een nieuwe collectie betekent nieuwe printjes, iets waar we zelf telkens naar uit kijken. De stuks met print zijn de telkens items de items die de collectie samenbrengen. De inspiratie voor hun prints komt van overal. Zelfs een kindje dat een tekening achterlaat kan al zorgen voor een nieuw idee.

In hun winkels word je trouwens ook helemaal ondergedompeld in het DPH-sfeertje. Glitter, roze, de nodige fluff en de leuke printjes en tekeningen komen telkens weer terug. In de winkels valt er -naast de kleding natuurlijk- zoveel te ontdekken dat je er niet zal willen weggaan! Hier enkele voorbeeldjes van de prachtige winkels.

3. unieke stuks

Achter elk stuk zit heel veel denkwerk. Er is nagedacht over elk knopje, elke naad, elke stof, elke pin. Met een resem aan samples gaan ze te werk, en komt elk kledingstuk geleidelijk aan tot stand. Ze streven steeds naar de beste kwaliteit voor hun mooie items.

PS: wist je trouwens dat elk knopje per cardigan verschilt en met de hand wordt gemaakt?

4. de nieuwe collectie ♡

Tot zover alle weetjes en achtergrondinfo van DPH. Op hun blog - blog.despetitshauts.com - kan je hun verhalen volgen en nog meer te weten komen over het merk. Wij zijn alvast klaar voor de nieuwe collectie, jullie ook?

Shop de collectie nu online en in onze winkels!

200 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page