top of page
 • Ellen T.

Q&A with new team member Justien!


Meet Justien! Justien is sinds kort -naast een jarenlange rasechte #lilylover- ook een vaste werknemer bij team Lily in Oostende! Daarom dachten wij dat het eens tijd werd voor een leuke Q&A zodat we haar nog beter leren kennen. ;) We interviewden en shooten haar op één van haar favoriete plekjes in Oostende en misschien ook wel het meest iconische. Voor Justien is de Mercator altijd een beetje zoals thuiskomen.

1. Jouw drie favoriete plekjes om te eten.

 • De Baron op Mariakerke. Heerlijke spaghetti en kroketten!

 • De Tex Mex: die burrito... overheerlijk!! :-)

 • De Kombuis: een authentiek zaakje met de lekkerste mosseltjes.

2. Attracties/bar/restaurant dat je zeker moet doen als je komt naar Oostende…

" Tijdens de zomer vertoef ik graag op de Paulusfeesten. Een gezellige sfeertje met heel wat leuke concertjes. Maar na het werk kan je me zeker ook geregeld terugvinden op het terras van La Siesta met een tinto de verano. ;) Indien je een dagje Oostende hebt gepland, parkeer dan de auto aan Oosteroever en pak daar de overzetboot richting Oostende. Daar kom je uit aan de vismijn, recht in het centrum en vermijd je heel wat verkeer. Bovendien is het daar ook gratis parkeren, altijd handig! De fiets mag trouwens ook mee op de overzetboot en de leukste winkel ligt op nog geen 5 minuutjes wandelen van de vismijn. ;) Ohja, in de zomer is een bezoekje aan de surfclub ook zeker de moeite. Daar kan je genieten van de zon en een porte beachvolly. Lekker chille sfeer! "

3. Waarom woon je graag aan zee/in Oostende…

" Ik hou ervan om na het werk te fietsen langs de zeedijk. De zonsondergangen zijn hier het mooist en er is onnoemelijk veel te doen in Oostende. Tijdens de zomermaanden vind je mij amper thuis! "

4. Hoe kom je terecht bij Lily?

" Ik ontdekte Lily de eerste week na de opening in Oostende. Ik zag een prachtig kleedje in de etalage en was op slag een #lilylover. Na een aantal modeshows begon ik er te werken als jobstudent. Een job op mijn lijf geschreven. "

5. En dan sinds kort vast aangenomen bij Lily. Hoe is dat tot stand gekomen?

" Ik werkte er dus al vast als jobstudent en heb een passie voor het kleden en stylen van mensen. Een paar weken voor mijn proclamatie belde Ellen D. mij op met de vraag of ik niet bij Lily wou starten als vaste werknemer. Ik moet toegeven dat ik niet lang hoefde na te denken! :-) "

6. Waarom werk je graag bij Lily?

" Ik werk met de leukste collega's en leer heel wat nieuwe mensen kennen. Bij elke nieuwe levering maakt mijn hart een sprongetje. De "shop-verslaving" moet ik er natuurlijk bijnemen. ;-) "

7. Wat is een typische 'Justien-outfit'?

" Een fel kleurtje en ik ben in mijn element. Ik draag ook heel graag een printje! Ik heb graag een outfit die comfortabel zit. Ik wil graag kunnen bewegen in mijn kledij, aangezien ik heel wat trappen moet trotseren bij Lily Oostende! "

8. Kies uit het lijstje!

 • ZONDAGOCHTEND of VRIJDAGAVOND: Vrijdagavond (zondagochtend moet ik sporten, buuhhhh)

 • KAT of HOND: Hond ( iekes, katten)

 • ZOET of ZUUR: Zoet!

 • ZOMER of WINTER: Zomer (lange dagen!!)

 • CAPRISUN of CECEMEL: Caprisun

 • BIKINI of 'SKINNYDIPI': Badpak (enkel skinnydip in het donker, hihi)

 • GARNALEN of MAATJES: Garnalen

 • STIPJES of STREEPJES: Vroeger diehard streepjes, nu overstap naar stipjes!

 • WECANDANCE of PUKKELPOP: Pukkelpop. Geen elektronicafan

 • BOOTJE VAREN of CHILLEN OP 'T STRAND: Ik zou willen zeggen bootje varen, maar m'n maag zegt chillen op het strand!

Shop Justien haar outfits hier of in onze winkels.

987 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page