top of page
 • Foto van schrijverLILY - Life's Little Luxuries

Q&A with our new team member Marlies!


Meet Marlies (27), onzeWeb Logistics Manager, mama van Lou (2) en getrouwd met 'de knapste rossekop van Mechelen en omstreken' Tom. Sinds een half jaar verpakt Marlies al onze webshoppakketjes met heel wat Love&Care. En dat geldt meteen voor alles in haar leven. She's the girl who's got her sh*t together! Zelfgemaakte granola, altijd matching lingerie en op tijd en stond ne keer goed 'sjatten'. Dit is Marlies.


1. Jouw drie favoriete plekjes om te eten.

 • De Chili Beans

 • Bar Emma voor een goei brunch'ke!

 • De L'Artista

2. Hoe ziet jouw ideale weekend eruit in Mechelen?

"Ik ben op en top Malinoise en hou van deze stad. Niks leuker dan met mijn zoontje Lou op zaterdag naar de markt gaan. Ik hou van koken en lekker eten, dus dat is ook sowieso vast onderdeel van mijn weekend. En dan af en toe ne keer lekker gaan 'sjatten': pinten pakken met mijn vriendinnen, de Mosseltjes!"

3. Waarom woon je graag in Mechelen?

" Alles is super dichtbij, je kent je buren en er zijn altijd wel dingen te doen. Voor mij is dat de ideale combo: de voordelen hebben van een echte stad, maar het gevoel hebben dat je in een dorp vertoeft. My kinda city!"

4. Hoe kom je terecht bij Lily?

" Ik heb ooit gereageerd op een last-minute vraag om te make-uppen. Dat was mijn eerste kennismaking met de Lily. Erna kwam er een vacature vrij voor Webshop Logistics Manager en besloot er meteen op te solliciteren. Ik was personal trainer en zocht een nieuwe uitdaging, eentje die beter te combineren was met mijn gezinnetje et voilà. "


5. Waarom werk je graag bij Lily?

" De werksfeer is er top! En natuurlijk zijn mijn collega's ook erg plezant. ;) Bovendien is het werk op zich zeer afwisselend en zit ik niet achter een bureau waardoor ik nog redelijk actief bezig ben. Top combo wat mij betreft! :) "

6. Welke producten zie jij het liefst in je make-up kast?

" Cîme is een van mijn favoriete merkjes! Er zit geen rommel in en het is op en top Belgisch. Plus, ze staan zo mooi op mijn badkamerkastje. NUXE is nog zo'n favoriet. Olie is een heerlijk skincare-product. "

7. Wat is een typische Marlies-outfit?

" Ik hou van vrij basic en neutrale kledij, maar meestal wel met een stoere twist. Fcuk vind ik bv superleuk, heel stijlvol en relatief klassiek met een hoekje af. "

8. Wat is je favoriete item in je kast?

" Mijn gebloemde French Connection rok, love it! "

null

8. Kies uit het lijstje!

 • ZONDAGOCHTEND of VRIJDAGAVOND: Vrijdagavond

 • KAT of HOND: Ik vrees geen van beide...

 • ZOET of ZUUR: Als ik echt moet kiezen, liefst zoet maar ik hou ook van de combo!!

 • ZOMER of WINTER: Zomer want ik heb het altijd koud!

 • CAPRISUN of CECEMEL: Eikk Caprisun, geef mij maar Cecemel.

 • BIKINI of 'SKINNYDIPI': Skinnydipi - I'm Mrs Sans Gène

 • FRIETJES of CHINEES: Chinees please!

 • STIPJES of STREEPJES: Streepjes

 • BIER of WIJN: Oei dat vind ik moeilijk, doe mij maar wijn!

 • LEGDAY of ARMDAY : Legday.

 • MANI or PEDI: Pedicure.

Shop Marlies haar outfits hier of in onze winkels.

1.073 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page