top of page
  • Ellen T.

A day at the office with Antje!

Meet LILY's Social Media Guru Antje

SEM, SMO, threads en traffic; sinds Antje deel uitmaakt van ons Team LILY heeft de SoMe (Social Media :)) terminologie geen geheimen meer voor ons. Ze begon als stagiaire, maar met haar sprankelende persoonlijkheid en neus voor alles wat digitale media is, besloten we al snel dat ze een keeper was. Onze mooie flatlays, leuke Insta-Feed en Stories zijn dan ook helemaal haar verdienste. Like!

1. Hoe kom je terecht bij Lily?

"Een vriendin had me getagd in een oproep voor stagiaires bij Lily. De taakomschrijving, de vibe, de mooie kledij,... Ik wist het meteen: dit wordt mijn stage! Na 4 super leerrijke maanden mocht ik in de grote vakantie beginnen als jobstudent voor de winkel & social media. Hieruit is mijn job eigenlijk voortgevloeid. Vandaag doe ik alle social media, de blog en de technische kant van de webshop. "

2. Welke aspect van je job vind je het leukst?

"Mijn job is heel divers. Ik help klanten via de chat, ik plan de social media in, ik sta graag nog in de winkel, ik help bij de photoshoots,... En nog veel meer! Allemaal taken die ik met enorm veel passie doe. "

3. Waarom werk je graag bij Lily?

  • Het team: #teamworkmakesthedreamwork is ondertussen ons trademark geworden! Een sterk team met verschillende karakters, maar iedereen komt altijd goed overeen. En de teambuildings zijn legendarisch ;)

  • Mijn job zelf: De diversiteit, zoals ik al zei, vind ik bangelijk. Ik studeerde digital media management, en daar ben ik ook écht mee bezig.

  • De kledij: "Een job in fashion", het klinkt heel cool, en dat is het ook! Mijn lichte shopverslaving wordt er niet beter op ;)

4. Hoe ziet jouw standaard werkdag eruit?

"Een dag begint voor mij steeds met een double shot latté caramel. Ik beantwoord in de ochtend alle berichtjes op de Instagram of Facebook van Lily. Ik zet ook de posts klaar die dezelfde dag gedeeld worden en daarna zorg ik voor een story met de nieuwste collectie (of leuke behind the scenes van shoots). Met onze fotografe Sandy maak ik flatlays: een sfeerbeeldje van meerdere producten op een wit vlak . Bij een flatlay zorg ik steeds voor leuke props (plantje, een hand, een dekentje, juweeltjes, een magazine) en een lichtrijke plaats. Hieronder enkele voorbeeldjes!"

5. Wat is je favoriete app?

"Moeilijk! Ik heb veel apps die ik constant gebruik. Zoals bv. pinterest, schedugram en unfold. Maar Instagram blijft toch op nummer 1. Uren kan ik scrollen op die app. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik met mijn eigen Instagram niet zoveel tijd stop, thuis scroll ik door de feeds van de mensen die ik volg. "

6. Wat is een typische Antje-outfit?

"Knit, jeans & sneakers, all day, every day. ;) Soms ga ik voor een kleedje, maar hakken draag ik zelden. Met mijn 1m74 zijn hakken ook niet echt nodig. "

7. Je favoriete item in je kast?

" Mijn zwarte high waisted jeans! Die zet mijn taille in de kijker en past echt met élke top. "

8. Wat doe je het liefst tijdens een weekend?

"Shoppen in een grootstad, gezellig naar de cinema met Michiel, Netflix bingewatchen of wijntjes gaan drinken met vriendinnen."

9. Kies uit het lijstje:

ZONDAGOCHTEND of VRIJDAGAVOND: Vrijdagavond! Er kan niets tippen aan het gevoel dat je geen wekker moet zetten voor zaterdag.

KAT of HOND: Hond. Ik heb wel katten die ik heel graag zie, maar eigenlijk wil ik al jaren een husky!

ZOET of ZOUT: Zout. Ik zou altijd kiezen voor een voorgerecht boven een nagerecht. (Tenzij als er chocolat moelleux is!)

ZOMER of WINTER: Zomer! Niks boven een gezellige zomeravond op een terras.

CAPRISUN of CECEMEL: Caprisun!

FRIETJES of SUSHI: Heel moeilijk! Dan toch frietjes. Als ik daar niets van zou aankomen, at ik er elke dag! :)

PRINTS of STREEPJES: Streepjes. Ik heb heel weinig drukke prints!

INSTAGRAM of YOUTUBE: Dan toch maar Instagram.

LEGDAY of ARMDAY : Legday! Ik heb héél zwakke armen.

MANI or PEDI: Pedi. Ik bijt op mijn nagels, dus een mani blijft maximum 2 dagen mooi bij mij :)

466 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page