top of page
  • Foto van schrijverLILY - Life's Little Luxuries

Our Favourite O M BAG's!

ANTJE X ELLA

3 items die je altijd in je handtas hebt & waarom?

"Ik ga nooit de deur uit zonder oordopjes. Moet ik 5 min wandelen? Dan zet ik meteen mijn Spotify op en beluister ik mijn all time favorite R&B lijst. Wat ik in de winter altijd op zak heb, is mijn Samsoe&Samsoe muts. Bad hair day? Meteen opgelost! Mijn portefeuille is ook van OMB en gebruik ik al zeker 2 jaar. Ik koos bewust voor een klein formaat, zo kan ik heel snel overschakelen naar een kleinere tas (zoals bv mijn croco Emily Bag van OMB)."

Waarom is deze OMB jouw favoriet?

"De Ella Bag was al sinds 'day 1' mijn favoriet. De combinatie van leer met suède, love it! Het is een perfect 'medium' formaat: je kan net wat meer meenemen dan de essentials, maar je vindt alles snel terug door de handige onderverdeling."

Hoe lang heb je de tas al? + Wanneer kocht/kreeg je de tas?

"Ik kreeg de tas op het einde van mijn stage bij Lily, ondertussen al 2 jaar geleden. Ze ziet er nog steeds heel nieuw uit. Dat is het handige aan OMB: door de tijdloze designs en de goede kwaliteit kan je ze blijven gebruiken. Ik draag mijn Ella Bag echt non-stop!"

Hoe draag je zorg voor je handtas?

"Eigenlijk niet, zelf geen coating spray! De tas wordt mooier en soepeler naarmate dat ik ze draag. Na 3 jaar heb wel de shoulder strap laten vervangen. Gelukkig viel deze onder garantie!

En nu is het net alsof ik een nieuwe OMB heb, zalig!"

Welke OMB staat er nog hoog op je wishlist?

"Oh, dat zijn er wel wat! De Fly Violet Midi Black bijvoorbeeld, aangezien ik nog geen echt grote tas heb. Of de Emily Bag in de nieuwe kleur 'Ruby Red': super vrouwelijk en uniek. Ik twijfel ook al 2 jaar lang over de 'Ella Purse': dat is de portefeuille die perfect bij mijn handtas past, met een suede flap."

-----------------------------

INDI X FLY VIOLET

Som 3 items op die je altijd in je handtas hebt & waarom?

"Een toilettasje gevuld met deo, parfum, een haarborstel en andere kleine 'ijdeltuitigheden' om op onvoorziene omstandigheden in te spelen. Because, you never know. ;)

Mijn Hola Bonita planner die ik van mijn beste vriendin kreeg om mezelf de indruk te geven dat ik een georganiseerde chaoot ben die op het werk alles onder controle heeft.

Mijn muts en handschoenen om mijn koude ziel op de fiets te verwarmen. :)) #moppie"

Waarom is deze OMB jouw favoriet?

"De Fly Violet Midi is heel handig in gebruik om elke dag naar het werk te komen en ze ziet er nog eens goed uit ook! Ze is niet te klein en niet te groot en is perfect in gebruik bij collectiedagen, waar ik mijn laptop (in de bijbehorende laptopsleeve van O My Bag) ook mee naartoe kan nemen."

Hoe lang heb je de tas al? + Wanneer kocht/kreeg je de tas?

"Ik heb de zwarte Fly Violet en de cognac Fly Violet beide nu 3 jaar. Bij de start van mijn carrière bij Lily vond ik deze handtassen meteen de ideale basics om elke dag naar hartelust te combineren bij elke outfit in elk seizoen. Twee jaar geleden kocht ik de Josephine chain bag black en camel om dit principe ook in mijn vrije tijd door te voeren. Ik vind het écht de max dat de handtassen mooier worden en hun eigen karakter vormen naarmate ik ze meer gebruik. "

Hoe draag je zorg voor je handtas?

"Niet... Het leer krijgt net zoveel karakter na verloop van tijd. Ik vond het dus nog niet nodig om ze te behandelen. Maar sinds kort verkopen we bij LILY de producten van OMB zelf om je tas te verzorgen, misschien dat ik deze wel graag eens wil uittesten!"

Welke OMB staat er nog hoog op je wishlist?

"The Audrey Mini Classic Cognac en, you'll never guess, The Audrey Mini Black Croco staan samen met de Otis Weekender Bag Camel erg hoog op het verlanglijstje voor een weekendje weg of om als, ahum, sportzak te gebruiken."

Nog iets leuks te vertellen?

"Ik spaar voor een Chanel, maar ondertussen will O My Bag do the trick ;) "

-----------------------------

MANON X AUDREY MINI

3 items die je altijd in je handtas hebt & waarom?

"Smintjes, deze verfrissende pepermuntjes heb ik altijd in mijn tas zitten voor een frisse adem!

Mijn labello stick is vooral met dit droge weer een must om te hebben en daarnaast zeker een goede back up als je geen lipgloss bij de hand hebt ;)

Yess de scrunchies, love it! Er is geen dag dat ik zonder een scrunchie de deur uit ga! Een bad hair day? Geen probleem, de scrunchies zijn de oplossing en geeft een leuke touch aan je outfit."

Waarom is deze OMB jouw favoriet?

"Sinds dat de Audrey Mini Cognac bag in de collectie kwam, was ik meteen verkocht. De oranje band geeft een wat stoerdere uitstraling en daarnaast past er precies in wat ik nodig heb, klein maar fijn! Een handige tas om mee te nemen naar werk of voor een speciale gelegenheid!"

Hoe lang heb je de tas? + Wanneer kocht/kreeg je de tas?

"Ik heb de Audrey Mini Cognac bag een half jaar geleden gekocht. Twee jaar geleden heb ik mijn eerste OMB gekocht (Emily bag black) en sindsdien draag ik niks anders meer. Het zijn fijne tassen die overal bijpassen en van zeer goede kwaliteit zijn!"

Zit er een leuk verhaal / leuke anekdote achter je OMB?

"Sinds ik ben thuisgekomen met een tas van OMB, hebben we met mijn familie een aardige collectie van OMB verzameld ;)"

Welke OMB staat er nog op je wishlist?

"Welke niet?! Boven op mijn verlanglijstje staat de Janet Camel schoudertas. Omdat ik regelmatig in het weekend naar Nederland ga is het fijn om een grote tas te hebben om mijn weekendspulletjes in te doen en daar is deze perfect voor!"

Nog iets leuks te vertellen?

"Ik zou iedereen een OMB aanraden, de perfecte tijdloze tassen die vele jaren mee gaan en ook steeds mooier worden!"

-------------------------

Fancy your own O MY BAG?

Come and have a look in our stores or online for all the different shapes & sizes.

1.452 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page