top of page
  • Foto van schrijverLILY - Life's Little Luxuries

Meet Hilke: our new Sales Assistent!


MEET HILKE

our new sales assistent

Vertel eens wat meer over jouw weg tot bij Lily.

(Kende je de winkel al lang? Wanneer zag je de vacature? Hoe voelde je je na de sollicitatie? Waarom is de job helemaal voor jou weggelegd?)

"Ik kende de Lily zeker al en dus ook de fantastische Judith. Een uitstap naar Mechelen omvatte altijd een bezoekje aan de Lily. Zo was ik ook reeds een trouwe volger van de Lily-instagram. Het is ook via het instagramverhaal dat mijn oog op de vacature viel. Ik heb geen seconde getwijfeld en ben er 200% voor gegaan."

Wat is een typische Hilke outfit? Wat is jouw stijl?

"Naar mijn gevoel heb ik geen specifieke stijl. Ik ben een gevoelsmens en draag dat waar ik op dat moment zin in heb. Een cosy, oversized trui, getailleerd kleedje of skinny jeans, het passeert allemaal weleens de revue. Met kleuren varieer ik ook het liefst. Wat je eerder niet zal terugvinden in mijn kleerkast zijn broeken zonder hoge taille."

Wat is je favoriete Lily item in je kleerkast?

"Momenteel is dat een lilakleurige rolkraagtrui van Samsoe & Samsoe! Ik draag heel graag kleurrijke outfits en hoewel ik nooit erg fan ben geweest van de kleur paars, heeft Samsoe mijn mening daarin bijgesteld. Heerlijk toch!"

Heb je nu al een favo Lily merk? En waarom?

"Hm, moeilijk kiezen, maar de merken waar ik altijd blij van word zijn Des Petits Hauts en Samsoe & Samsoe!"

Je werkt ondertussen al een maand bij ons. Hoe vind je het?

"Het Lily-team is een ongelofelijk mooi, warm team! En de Lily zelf is een geweldige plek om te werken. Ik ben graag tussen de mensen en vind het fantastisch om te kunnen bijdragen aan iemands kleine geluk! Een glimlach en tevreden blik van een Lilylover maakt mij een gelukkig mens. Kortom: mensen een boost geven in hun zelfvertrouwen!

In het begin was het heel erg wennen aan een hele dag rechtopstaand werken. Maar het gevoel in je benen dat je elke dag een marathon lijkt gelopen te hebben, toont enerzijds aan dat ik geen ervaring heb met marathons lopen maar anderzijds is dat het gevoel helemaal waard! "

Vertel eens iets over je passies. (Je hebt best creatieve hobby's!)

"Ik geloof graag dat ik creatief ben. Ik hou ervan bezig te zijn en mezelf te ontplooien! En zelfs, wie weet, op verborgen talenten te botsen. Ik ben ervan overtuigd dat een mens meer is dan 1 ding, zodus veelzijdig! Zo doe ik aan modeltekenen, hoewel ik met momenten portret leuker vind. Ik speel piano en volg klassieke zang aan het conservatorium. Ik schrijf poëzie en ik lees boeken onder hetzelfde motto als waarop ik dagelijks water drink. Je kunt toch nooit genoeg water drinken...? Daarnaast ga ik regelmatig lopen. En als alles goed gaat start ik binnenkort met mijn avondopleiding voor masseuse!"

Omschrijf jezelf in 3 woorden.

"Eerlijk, spontaan, optimist!"

Heb jij een vaste bestelling in jouw favo koffiebar? Zo ja, welke?

"Ik varieer! Latte’s en cappuccino’s draaien mij telkens weer rond hun denkbeeldige vinger! Met smaakje? Dan balanceer ik met mijn keuzestress tussen karamel, hazelnoot en vanille!"

ZONDAGOCHTEND of VRIJDAGAVOND: Zondagochtend! Niets beat mijn zondagse gelukjes. Opstaan met de geur van koffie alleen al...

KAT of HOND: Ooooh moeilijk! Kat, gewoon omdat wij thuis altijd een kat hebben gehad. Deze is voor onze grumpy Snoes.

ZOET of ZOUT: ZOET! Weinig aan toe te voegen. Eeuwige suikerlover. Gedeelde eerste plaats met Lily.

ZOMER of WINTER: ZOMER! Ik ben een echt zonnekindje. Lange dagen, zon op mijn gezicht, terrasjes en nooit ergens mijn muts en handschoenen vergeten. Jongste Van drie zussen maar zal het meest gerimpeld zijn vrees ik. Maar wel bruin en gerimpeld, ha!

CAPRISUN of CECEMEL: CECEMEL! Warm, koud, lauw. Mij maak je altijd gelukkig met een Cecemel. Traktaties? Ik verjaar in september.

FRIETJES of SUSHI: FRIETJES! Hoewel ik een grote liefde heb voor Azië, komt hier de trotse Belg in mij naar boven. Nog het allerliefst eet ik steppegras.

PRINTS of STREEPJES: PRINTS! Prints hebben bij mij ‘een streepje voor’!

MANI or PEDI: MANI! Ik ben vies van voeten, oeps. Dus resoluut mani! Hoewel ik nog nooit een manicure heb laten doen. Dat mijn handen én voeten verzorgd zijn vind ik wel heel belangrijk!

- xxx Hilke.

727 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page