top of page
  • Foto van schrijverLILY - Life's Little Luxuries

Meet our Vintage Hunter: Indi


Bij Team LILY hebben we onze eigen Vintage Hunter. Het ideale moment dus om haar naar haar Hunting Tips, geheime adresjes en topstuks te vragen. Take it away Indi! :)

Vanwaar jouw neus voor vintage?

"Mijn passie voor vintage heb ik met de paplepel ingegeven gekregen door mijn mama. Van kleins af aan snuisteren op rommelmarkten en vintage winkels een bezoekje brengen op zondagen was onze favoriete bezigheid. Hier kan ik nog steeds heel erg van genieten!"

Wat zijn jouw 3 absolute topvondsten?

- een prachtige Leonard jurk met bijzondere sixties print: deze vond ik toevallig bij Labellove tijdens een opendeurdag. - mijn Balenciaga handtas - een prachtig antieken dienblad met ingelegde vlinders uit de jaren 40 dat ik van mijn mama cadeau kreeg

Favoriete era?

"Mijn favoriete era is zonder twijfel de jaren 20. De look en feel van die jaren moet fantastisch geweest zijn! Van de prachtige, vrouwelijke kledij en de perfect gewingde eyeliner tot de art deco huizen. I love it all!"

Kom, geef ons jouw tips om een top vintage stuk te scoren!

"Goede, leuke vintage scoren takes time. Massa's tijd en vooral veel geduld uitoefenen zijn key. Je moet verliefd worden op het stuk en je bent helemaal afhankelijk van wat er op dat moment te koop is. Dat maakt het eens zo leuk wanneer je hart net sneller gaat slagen bij het vinden van al dat leuks. Ook heel belangrijk is veel bezoekjes brengen aan veel verschillende winkels en je ogen goed de kost geven. Het klinkt als een voor de hand liggende tip, maar je zal zien hoe snel je een hoekje of kantje vergeet te scannen."

Topadresjes?

- Labellov voor je high end designer fix hier vond ik oa mijn Balenciaga! - Paulette in 't Stad voor het unieke meubelstuk dat je interieur nog nodig heeft. - Goegekregen rommelmarkten om eindeloos te kunnen snuisteren. - Kloosterstraat om te kuieren op zondag.

Welk stuk hoop je ooit nog te scoren?

" De perfecte vintage Chanel uit mijn geboortejaar 1989. De kleur laat ik door het lot beslissen. :) "

(extra bron foto's: google)

506 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page