top of page
  • Ellen T.

BEHIND THE SCENES: Cadzand Trip


BEHIND THE SHOOT

De lente komt eraan en dat betekent ook dat onze LILY warehouse weer overspoeld wordt met nieuwe collecties! Tijd dus om deze nieuwe stuks vast te leggen op camera en een volgende shoot-trip in te plannen. Deze keer werd Cadzand de uitvalsbasis voor al dit moois. Benieuwd? Keep scrollin' voor leuke behind-the-scenes en little sneak peeks!

1) LOCATION LOCATION

We trokken er 3 dagen op uit met het shoot team en verbleven in de Koolse Hoeve. Een adresje dat we zeker kunnen aanraden als je houdt van een cliché, maar gezellig strandhuisje ingericht met een overdaad aan steigerhout en schelpen. :) Wij konden er alvast goed aarden!

2) MEET THE TEAM

Deze keer vergezelden Laura en Evelyne ons als modellen van dienst. Laura zal je vast en zeker nog kennen van vorige shoots! Evelyne ging vorig jaar voor de eerste keer op de foto voor ons met de Xmas-shoot. Sindsdien stonden we te popelen om haar nog een keertje te boeken. :)

Aangezien we sinds kort onze lieve Judith als MUA moeten missen, gingen we op zoek naar een ander talentje. En gelukkig moesten we helemaal niet ver zoeken... Welkom Siel! Sinds vorig jaar werkt Siel vast bij ons als Sales Assistent en Visual Merchandiser. Naast all-of-that kan ze ook nog eens make-uppen. Yay! Onze nieuwe MUA was een feit en haar eerste vuurdoop was deze trip naar Cadzand. Die ze met vlag & wimpel heeft doorstaan trouwens! #applausjevoorsiel

Verder kennen jullie de rest van het shoot team ondertussen al wel! Sandy -onze fotografe- , Antje -onze marketing & social media all-rounder- en ikzelf! :)

3) HOTSPOT LOODS TIEN

Met al dat winderige weer van de afgelopen maand, werden de buiten-shoots wel een uitdaging. Aangezien er wind, regen én nog eens wind voorspeld werd voor Dag 3 gingen we last-minute op zoek naar een alternatieve shoot locatie. Zo kwamen we toevallig terecht bij Loods Tien. En wat een pareltje! Een oase van planten en gebleekt hout. Het bleek dé ideale uitvalsbasis voor onze beach shoot te zijn. :)

We pikten er ook een snelle lunch mee die dan óók nog eens meer dan de moeite was!

4) THE SEASIDE PLAYLIST

Geïnspireerd door al die beach vibes, kwamen we op het idee een matchende playlist te maken voor de launch van onze eerste Cadzand collectie. Verwacht je aan cheesy, breezy nummers die je instant transporteren naar The Seaside. Enjoy!


Benieuwd naar de eerste items straight from Cadzand? Shop de collectie hier.

xox Ellen T.

390 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page