top of page
  • Janna

Why we love: Another Label

Why we love: Another Label

Treffende prints, funky kleurtjes en interessante silhouetten. Another Label heeft alle elementen die een merk nodig heeft om ons verliefd te maken. Het merk viel al op in verschillende Amsterdamse concept stores, en toen een van onze agenten het Nederlandse merk aan ons voorstelde, was er geen twijfel nodig. Another Label en LILY zijn een perfecte match. We zagen onze LILY’s meteen shinen in die opvallende stuks. Benieuwd why we love Another Label? Ter ere van de lancering van de nieuwe mini-collectie bij LILY vertellen we het je graag nog eens.

Dit seizoen kozen veel merken voor neutrale tinten. Beige en wit zijn alomtegenwoordig in alle collecties en lookbooks. Another Label koos voor kleur. Daar kunnen wij als LILY toch niet anders dan verliefd op worden? We zijn constant op zoek naar items die ons blij maken. Een selectie maken uit een Another Label collectie is easy peasy. Ook voor deze collectie was dat niet anders. Juist door die felle kleurtjes, en ook de jassen zijn altijd een stukje eye candy.

Another Label is een merk dat wil inspelen op trends, maar wil tegelijkertijd de gevestigde waarden in het achterhoofd blijven houden. Sommige stuks zijn gewoon classics. Staple pieces. Another Label geeft een hedendaagse twist aan klassieke stuks. Zeker onze stoerdere LILY's vinden in no time hun ding. Ook zit de prijs/kwaliteit verhouding enorm goed.

...en tenslotte, het is geen geheim: we love the Dutchies. Nederland is intussen goed vertegenwoordigd in ons arsenaal van merken. Another Label er eentje dat ook helemaal omvat wat wij zo fijn vinden aan onze Nederlandse merken. Het heeft een bepaalde stoerheid en durf, zonder aan vrouwelijkheid in te boeten. Dat is ook helemaal wat LILY wil uitstralen. Ook die no-nonsense aanpak van onze noorderburen en hun visie over duurzaamheid, love it.

Vind de nieuwe mini-collectie nu in de winkels en in de webshop. Wat is jouw favoriete item?

KELLI'S FAVOURITES:

197 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page